Tervetuloa lomailemaan Siikajärven rannoille!

Siikajärven loma tarjoaa asakkailleen rennon ja huolettoman loman rauhallisen Siikajärven rannalla. Mikä olisikaan parempi tapa viettää kevättä, kesää, syksyä tai talvea suomalaisen järvimaiseman äärellä. Kesäisin tunnelmaa luovat linnut ja lumoavan kauniit auringonlaskut, kun taas talvisin voi tunnelmoida vangitsevan takkatulen ääressä, tai saunan lauteilla katsellen talvisen kaunista luontoa. Kesäisin voi nauttia satumaisen ihanista auringonlaskuista ja kuunnella kuikan laulua, joka kantautuu kirkkaana pitkin tyyntä järven selkää.

Jyväskylän lähellä Toivakassa sijaitseva Siikajärvi on noin 3 kilometriä pitkä järvi, jonka vesi on kirkasta ja juomakelpoista. Järvi on myös erittäin kalarikas, taitava kalastaja voikin kiskoa rannalle isoja haukia, siikaa, sekä suurikokoisia ahvenia, joita kelpaa hymyssä suin paistella tai savustaa oman mökin pihalla olevassa grillissä tai kodassa.

Siikajärvellä harrastusmahdollisuuksia riittää jaluonto on aina lähellä. Turhat melusaastetta luovat aktiviteetit on tyystin unohdettu ja tilalle on tuotu luonnossa liikkumista, kalastusta, sienestystä,marjastusta ja talvisin hiihtäminen. Hiekkateillä lenkkeily ja pyöräily onnistuu ilman pienimpiäkään ongelmia, eikä lemmikkienkään kanssa joudu pulaan, vaan omalla pihalla riittää tilaa missä temmeltää ja teitä ja polkuja, joilla tepastella. Vieraita palvelemaan on myös luotu merkattu metsäreitti, joka on muutaman kilometrin mittainen.

Mäenlaskusta pitäville alle tunnin ajomatkan päästä löytyy 4 laskettelukeskusta: Himos, Riihivuori, Laajavuori ja Häkärinteet. Lähin hyvä valaistu hiihtolatu Toivakan kirkolla.

 

 

Aurinko

 

 

 

 

 

Orava
Koskelo
Pannukahvia laavulla
Kaarnalaiva järvellä
Tunnelmointia tulen äärellä